غذاهای مفید برای کبد چرب Fundamentals Explained
غذاهای مفید برای کبد چرب Fundamentals Explained
Blog Article
از یک تکه پنبه استفاده کرده و دوغ را بر روی لکه های قهوه ای بمالید و بعد از چند دقیقه با آب بشوید. با گذشت زمان خواهید دید که چگونه لکه ها ناپدید خواهند شد.
طب سنتی طبع کبد را گرم و تر میداند؛ از این رو برای درمان بیماریهای کبد، معمولا آن دسته از ترکیباتی را پیشنهاد میدهد که دارای طبع گرم و مرطوب باشند:
به اضافه اینکه، چغندر، تصفیه کننده طبیعی خون نیز است، به راحتی از چغندر تازه یا آب چغندر در رژیم غذایی روزانه خود استفاده کنید.
علاوه بر اینها میوه هایی همچون کران بری، تمشک و توت فرنگی، کیوی، هلو و ریواس هم برای کبد چرب مفید هستند.
غذاهای سرخ شده یا شور: غذای سرخ شده یا شور کالری دریافتی و خطر افزایش وزن را افزایش میدهند. چاقی یکی از دلایل عمده بیماری کبد چرب است.
۲ نوع بیماری کبدی چرب وجود دارد: الکل و غیر الکل. عامل اصلی کبد چرب ناشی از الکل، مصرف الکل بیش از حد است و درصورت مصرف الکل سلولهای کبد میمیرند.
ببینید
افزون بر این شیرین بیان در فرم کپسول نیز در داروخانهها موجود است.
همچنین باید یک رژیم غذایی با فیبر بالا شامل سبزیجات سبز، میوههای کامل و سالاد در رژیم غذایی روزانه گنجانده شود و همه غذاهای تصفیه شده و کربوهیدراتهای سفید مانند آرد تصفیه شده، برنج سفید و نان سفید نیز با سایر منابع کربوهیدراتی مانند آرد چند غله، گندم کامل، برنج قهوهای، حبوبات و آجیل جایگزین شوند.
بیماری کبد چرب زمانی رخ میدهد که چربی اضافی در کبد به دلیل عدم توانایی بدن در متابولیسم چربی، انباشته میشود.
زیرا این بیماری معمولا زمانی خود را نمایان میکند که ذرات چربی بخش زیادی از سلولهای کبدی را به خود درگیر کردهاند. کبد چرب کبد چرب عوارض پس از درگیر کردن کبد با علائمی مانند ضعف، خستگی و احساس سنگینی و فشار در ناحیه فوقانی و راست شکم بروز میکند؛ در ادامه به معرفی چند میوه که برای پاکسازی و رفع مشکل کبد چرب بسیار مفید هستند خواهیم پرداخت.
یکی از بهترین نتایج در کاهش وزن و درمان کبد چرب مربوط به نتایجیست که افراد از رژیم لاغری دکتر کرمانی گرفتهاند. این رژیم با توجه به بیماریها و نیازهای افراد تنظیم میشود و با کاهش وزن اصولی، قول بهبود بسیاری از بیماریهای مربوط به اضافه وزن و تغذیهی نادرست از جمله کبد چرب را میدهد.
کنترل استرس یکی از عواملی است که برای جلوگیری از حادتر شدن شرایط سندروم متابولیک توصیه میشود.
تحقیقات پژوهشگران دانشگاه جورج واشنگتن نشان داده است که استرس میتواند به خودی خود و مستقل از دیگر دلایل کبد چرب، منجر به بروز این بیماری شود.